Om Mig

Linn Strand_0639 fix

Linn Strand

Mitt namn är Linn Strand, bosatt i Stockholm men uppvuxen i Halmstad. Har brunnit för sport samt träning & hälsa under hela mitt liv. 2013 fick jag även ett stort intresse för Fitness då Bikini Fitness introducerades i Sverige och sedan dess har jag varit aktivt tävlande inom grenen.

Jag utbildade mig och började arbeta som personlig tränare samt kostrådgivare 2012 och har sedan dess vidareutbildat mig med ett flertal mindre utbildningar inom träning; träning för gravida/yngre samt pensionärer/ viktnedgång samt viktuppgång eller hur man skulpterar kroppen med hjälp av träning , muskeluppbyggnad m.m., även utbildningar inom nutrition, kostvetenskap samt livsmedel.

Jag är en väldigt målmedveten och ambitiös person. Jag fullföljer alltid det jag tar mig an och ger alltid 100%. Detta fokus och driv för jag även över på mina klienter för att de ska bli sitt allra bästa jag. Jag brinner för träning & hälsa och därför ger jag alltid mitt allt till varje klient. Jag vill se DIG lyckas och finna en balans mellan kost samt träning. Målet för mig när jag coachar någon är att den inte bara ska nå sitt eget personliga mål utan att sedan kunna lämna mig med en livsstilsförändring i bagaget samt att i framtiden vara medveten om vilka aktiva val vi har i vardagen och hur detta påverkar oss. Hur man tar sig igenom dåliga dagar och hur man reser sig upp om man någon gång faller.

Jag är otroligt glad och positiv och i min värld finns det inga hinder utan det finns alltid en lösning för allt. Så oavsett vad just du har för mål så tveka inte på att höra av dig till mig, jag hjälper dig finna just din lösning! Sedan arbetar vi oss igenom det tillsammans.

– Lic. Internationell Personlig Tränare
– Lic. Internationell Kostrådgivare

SE MIN TJÄNSTER