Tidigare Klienter

FullSizeRender-1
IMG_1754

Linn Strand – Tävlingsdiet

Här är resultatet av min senaste tävlingsdiet. Jag coachar mig själv inför tävling och lägger upp kost samt träning själv. Detta är mitt resultat efter 12 veckor av hårt arbete. En tävlingsdiet är alltid en hårdare typ av diet och innehåller fler timmar av träning under veckan och ett striktare intag av mat samt fria mål. En tävlingsdiet är inget som jag rekommenderar en vanlig motionär då det inte ger en hållbar livsstil i längden.

Under dessa 12 veckor hade jag inte en enda dålig dag, var alltid pigg och hade energi i kropp och knopp. Inga hormon-rubbningar, ingen obalans eller problem i kroppen uppstod under hela resans gång. En tävlingsdiet är inte ohälsosam och man gör den på rätt sätt; med rätt balans mellan kost och träning samt val av livsmedel och träningsmetod samt träningsmängd.

FullSizeRender
IMG_4527

Linn Strand – Muskeluppbyggnad

Här är resultatet av min egen resa med min kropp. Under flera års tid har jag fokuserat på muskeluppbyggnad för att bygga upp en stark men ändå kvinnlig kropp. Hemligheten bakom framgången är att träna rätt i kombination med rätt kost. Att skulptera en kropp handlar inte om att gå till gymmet och att lyfta vikter; det handlar om så mycket mer. Hur man tränar, vad man tränar, vilka övningar, kontakten i övningarna; allt spelar stor roll på hur din kropp kommer att utvecklas. Som tjej eller kille behöver man ett individ-anpassat träningsupplägg för att skulptera fram just den kroppen man själv vill ha. Jag har lagt stor fokus på att bygga en kvinnlig muskulös kropp; kvinnliga former så som ben med en välbyggd rumpa/gluteus, samtidigt som jag håller midjan smal och bygger en bredare rygg och fylliga axlar. Allt för att skapa den kvinnliga x-formen i form av muskler. Med rätt träningsupplägg tillsammans med rätt typ av kost vid rätt tillfälle under dagen så har jag idag lyckats komma en ganska bra bit in på min resa mot min drömkropp. Ingenting är omöjligt och jag anser att det är väldigt fascinerande hur man är kapabel till att faktiskt forma kroppen precis som man själv vill med rätt verktyg.

IMG_4447

Malin – 4 veckor

Malin kom till mig och bad om hjälp att tighta till sin kropp, gå ned några obekväma kilon samt att få ett hälsosammare liv. Efter bara 4 veckors tid med sund mat och träning så har Malin lyckats forma till sin kropp och blivit av med överflödigt fett framförallt på magen samt höfter. Kroppen har kommit i balans och Malin har även fått en helt annan syn på kost och träning. Ingenting är omöjligt, det enda man behöver göra är att bestämma sig och ta steget!

FullSizeRender-2

Sandra – 12 veckor

Sandra kom till mig och ville gå ned i vikt efter en tid med obalans mellan kost och träning. Sandra har ett tidskrävande arbete samt 3 småbarn vilket gör att hon har ont om tid att lägga på sig själv och sin egen träning. Jag lade upp en plan som var anpassad efter Sandras fullbokade vardag och redan efter 2 veckor kände Sandra sig piggare, gladare, mindre stressad och mer fokuserad på både familj samt arbete. Träning skall inte vara ett stressmoment utan något som hjälper en att få mer energi för resten av dagen. Sandra har idag efter 12 veckor gått ned 10kg och känner sig stark och självsäker i sin kropp. Hon har mer energi för sina barn och har fått en helt ny kunskapsbank ang kost och träning för att kunna göra bättre aktiva val i vardagen och få ett mer hälsosamt liv som hon kan applicera på sina barn. Med rätt verktyg kan man nå sina mål trots att man har ont om tid i vardagen. Allt är möjligt, det handlar om att hitta balansen mellan kost och träning samt att träningen skall vara rolig.