• Välkommen!

  Välkommen hit 🙂

  Nu har jag äntligen tagit tag i biten att börja blogga igen och jag ser verkligen fram emot att göra detta. Hemsidan är rullande och jag kan ta min personliga träning samt coachning till en ny nivå. I dagsläget har jag haft Instagram samt Facebook som marknadsföringskanal men nu kände jag att det var dags att även skapa mig något eget.

  Hemsidan kommer framförallt vara till för att läsa om mig, mina tjänster, se tidigare klienter samt intresseanmälningar; men självklart nu också för bloggen.

  Bloggen kommer handla mycket om träning och kost då min vardag kretsar mycket kring det. Träningstips, träningsupplägg, kost, recept, näringslära, tips & trix, aktiva val i vardagen, viktnedgång samt viktuppgång, muskeluppbyggnad, äta godsaker, tävlingar och förberedelser inför dem, dieter.. Ja you name it. Ska försöka dela med mig av så mycket kunskap jag kan samt blanda in mig själv i smeten också så att ni får lära känna mig mer personligen. Mina tankar, idéer, mål och värderingar. Mina nära och kära samt intressen, arbete och livet.

  Är otroligt taggad på denna nystart och hoppas att ni gillar min nya hemsida lika mycket som jag gör!

  Header